Politie

Politie Oost-Nederland

Het is tijd voor nieuwe oplossingen; niet alleen praten, maar in actie komen en doen! Dit is een maatschappelijk probleem dat we samen aan moeten pakken.

Daarom komen wij in actie!

Bekijk de website hier!
Cvd

Centrum voor Veiligheid en Digitalisering

Het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering organiseert kennis- en innovatieprogramma’s om de grote en complexe vraagstukken rond digitalisering en veiligheid voor ondernemers, burgers en overheden behapbaar te maken. De digitale transformatie leidt tot allerlei vraagstukken die het CVD rond drie thema’s oppakt: kritische data en infrastructuur, informatiegestuurd werken en actionable intelligence en ten slotte cybersecurity en cyberweerbaarheid.

'#echnietvandaag en #ooknietmorgen
Samen in actie komen tegen digitale criminaliteit is voor mij de beste manier om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daarom werken we heel graag mee aan deze mooie actiedag! En ook daarna blijven we als Centrum voor Veiligheid & Digitalisering samen met onze partners werken aan duurzame initiatieven - op het gebied van onderwijs, onderzoek en ondernemerschap - om de cyberweerbaarheid van burgers en bedrijven te vergroten.' - programmamanager onderwijs Mark Dorenbusch

Bekijk de website hier!
Pvo

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland

Voor je het weet tapt iemand je rekening leeg of is je bedrijfshal een kwekerij. Platform Veilig Ondernemen (PVO) helpt ondernemers zich te weren tegen verschillende vormen van criminaliteit.

Bekijk de website hier!
Vno

Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland

Veiligheid in de breedste zin van het woord: sociale veiligheid, openbare orde en integrale veiligheid. Het Veiligheidsnetwerk Oost-Nederland ondersteunt en stimuleert de netwerkaanpak en bied kennis en hulpmiddelen via deze website.

‘Digitale criminaliteit is een enorm groot probleem. Op de aanpak hiervan zullen we moeten blijven doorontwikkelen. De stap naarvoren kunnen we alleen met zijn allen doen.
We verbeteren gezamenlijk de veiligheid in Oost-Nederland door het delen van tools en kennis binnen en buiten ons netwerk.’

Bekijk de website hier!